Brons voor seniorenteam GV Nunspeet

0
408

Op zaterdag 10 juni kwam een seniorenteam van GV Nunspeet in actie op het Nederlands Kampioenschap springen in Surhuisterveen. Het ‘gelegenheids’team was gevormd door turnsters van de A en B turnselectie.

De dames waren geplaatst voor de onderdelen airtrack, minitramp-pegasus en minitramp C niveau (hoogste niveau in Nederland is A).  Het team bestond uit Dorien Akse, Maartje Grootes, Ellen Drost, Rebecca Oudshoorn, Kirsty van der Vegt, Melanie Vosselman, Manouk Deen en Lizette de Gruijter.

Op minitramp-pegasus en minitramp liet zij mooie sprongen zien, maar maakten te veel fouten voor een podiumplek. Dit werd echter rechtgezet op airtrack, waar steeds 2 turnsters synchroon sprongen. Strak en zelfverzekerd lieten zij prachtige series zien, waaronder arabier flikflak-salto. Elementen die ze binnen het toestelturnen perfect beheersen.

Het team ging dan ook blij en tevreden naar huis met een prachtige 3e plaats!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here