Nunspeetse ondernemer geeft gratis workshop netwerken

0
679

NUNSPEET – Veel ondernemers besteden tijd aan het bezoeken van netwerkbijeenkomsten. Maar is dat wel zinvol? Kunnen ondernemers daar wel omzet halen?

Over dit onderwerp geeft Ruud Rensink, al 25 jaar ondernemer in Nunspeet, een gratis WorkShop tijdens de bijeenkomst van de Open Coffee. Aan bod komen o.a. de voorbereiding, presentatie, pitch en opvolging, allemaal zaken die belangrijk zijn bij het bezoeken van netwerkbijeenkomsten.

Ruud zal tijdens deze WorkShop aangeven wat ondernemers kunnen doen om mogelijk wél omzet te realiseren uit netwerkbijeenkomsten. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor iedere ondernemer, klein of groot. Opgave is niet noodzakelijk maar wel gewenst. Dat kan op Facebook op via info@netwerkenmetpassie.nl

Consumpties worden door de ondernemer zelf betaald, de Open Coffee en de WorkShop kosten verder niets, maar leveren wél op!

Locatie : Restaurant ’t Boothuis, Havenkade 10, Elburg

Datum : 7 juni van 9.30 tot 11.30

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here