Rijkelijk Culinair opent uiterst moderne keuken in Nunspeet

1
4532

NUNSPEET – Rijk Westhuis van ‘Rijkelijk Culinair’ heeft deze week zijn nieuwe keuken geopend in de kelder van de Ittmanshof.

Rijk was jaren kok in ouderencentrum de Nieuwe Feithenhof in Elburg maar na veranderingen in de zorg werden de maaltijden uitbesteed. Rijk kon de keuken gebruiken voor zijn nieuw opgericht caterings-bedrijf ‘Rijkelijk Culinair’ maar de keuken kreeg onlangs een nieuwe bestemming en moest opgeheven worden.

Op zoek naar een andere locatie kwam hij in contact met de Ittmanshof waar de keukenruimte al jaren leeg stond nadat ook hier het koken van de maaltijden werd uitbesteed. Rijk kan nu de ruimte huren en hij heeft geïnvesteerd in de modernste apparatuur en heeft nu de beschikking over een professionele keuken. 

Met het doorknippen van een lint, door kleindochter Marissa Polinder, werd de keuken officieel geopend en vanuit zijn nieuwe plek verzorgt Rijkelijk Culinair de heerlijkste warme en koude buffetten. Ook voor bedrijfs- verjaardag- en familiefeesten staat Rijkelijk Culinair voor u klaar met buffetten, salades, bittergarnituren, lekkere hapjes en gebak en taarten. Rijk wil ook graag gaan koken voor bewoners Itmanshof als daar behoefte aan is. 

Rijkelijk Culinair is te bereiken op 06-10335073 of email ; rijkwesthuis@kpnmail.nl.

Neem ook een kijkje op de site ; www.rijkelijkculinair.nl

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here