Samenwerking tussen Inclusief Gresbo en Schoonmaakbedrijf Menges

0
510

NUNSPEET – eind maart 2017 hebben Inclusief Gresbo en Schoonmaakbedrijf Menges een samenwerkingsovereenkomst getekend welke de krachten van beide bedrijven bundelt. Doel is om de werkzaamheden in de regio nog beter uit te kunnen voeren. 

Inclusief Gresbo en Menges waren jaren geleden buren van elkaar aan de Voltweg, dus de stap tot een samenwerking was tussen deze ‘oude bekenden’ snel gezet.   

Gert-Jan Gerrits: “We zijn beide blijven groeien en steeds meer scholen, gemeentelijke instellingen en bedrijven weten ons te vinden. Natuurlijk zijn wij daar heel blij mee, maar soms is het ook lastig om snel voldoende gekwalificeerd personeel te vinden. 

Door meer te gaan samenwerken hopen we dit op te lossen. De bedoeling is om een Flexpool van schoonmakers te vormen waar personeel onderling kan worden uitgewisseld. Ook kunnen we door deze samenwerking onderling de kennis en deskundigheid van elkaar benutten. Voor beide bedrijven dus een win-win situatie.”

Schoonmaakbedrijf Menges is blij met deze samenwerking en laat door de samenwerking met Inclusief Gresbo ook zien dat zij maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan.  Beide bedrijven blijven natuurlijk ook zelfstandig opereren. 

Inclusief Gresbo biedt op de Noord-Veluwe werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De medewerkers leren vakvaardigheden en krijgen een plek in een vast team met een eigen voorvrouw. 

Inmiddels telt de groeiende schoonmaakafdeling van Inclusief Gresbo zo’n 170 medewerkers die verdeeld zijn over verschillende teams en op diverse locaties in de regio Noord-Veluwe aan het werk zijn. Voorbeelden hiervan zijn gemeentelijke objecten zoals de gemeentehuizen, brandweerkazernes, gemeentewerven, sporthallen, zwembaden, MFA’s, scholengemeenschappen, zoals Landstede, Corlaer College en Nuborgh College en diverse woningbouwverenigingen.

Menges schoonmaakbedrijf onderscheidt zich al ruim 25 jaar met een heldere kijk op schoonmaken. Net als bij Inclusief Groep staat het ontzorgen van de opdrachtgevers centraal. Vanuit een sterke basis, het schoonmaakonderhoud van gebouwen, is Menges uitgegroeid tot een complete dienstverlener voor uiteenlopende facilitaire werkzaamheden. Om optimaal invulling te geven aan maximale ontzorging, heeft Menges bewust gekozen voor een regionale focus, die zich op dit moment steeds verder uitbreidt naar een landelijke dekking.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here