Bouw WOC in de Binnnenhof begonnen

0
1969

NUNSPEET – De bouw van het WOC (Wijkontmoetingscentrum) in de Binnenhof is begonnen. Bouwbedrijf Salverda is vorige week begonnen met de verbouwing van het pand. Naar verwachting zal de oplevering eind juli plaatsvinden. Spoedig daarna kunnen de eerste activiteiten ondernomen worden.

Tijd om aan de slag te kunnen

Het WOC is vooral van de inwoners van Nunspeet zelf. Een ontmoetingsplek vóór en dóór iedereen in de wijk. Van kind tot senior, met en zonder beperking, arm of rijk. Elkaar tegenkomen door samen dingen te doen, een kopje koffie, als  betrokken buurtbewoner activiteiten ondernemen met andere buurtbewoners, informatie halen of als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de verschillende activiteiten.

 Contact met u

Veel buurtbewoners hebben aangegeven  betrokken te willen zijn. Het is nu tijd om de ideeën en wensen die er liggen, om te zetten  in concrete activiteiten. Daarom roepen we iedereen op om met de eerder aangegeven ideeën of nieuwe plannen aan de slag te gaan. Heeft u ideeën of plannen die passen bij het WOC en wilt u dat nu het gebouw er komt realiseren? Wilt u meedoen zonder dat u  nu nog precies weet over het wat of hoe?

Neem contact op met Herma Otten, de kwartiermaker van de WOC’s in Nunspeet.Telefoon 0341- 252020 of mail WOC-herma@stichtingwelzijnnunspeet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here