De eerste woningen verrijzen in plan Molenbeek

1
1054
Molenbeek is het gebied tussen de bestaande woonwijken De Brake en De Bunte. In de komende jaren komen hier 600 woningen. Er is inmiddels gestart met het bouwrijp maken en aanleg van de wegen en de eerste woningen van Omnia krijgen vorm.

NUNSPEET – De eerste woningen krijgen vorm in het plan Molenbeek. Omnia Wonen realiseert hier twintig rug-aan-rugwoningen met een duurzaam karakter, waarbij energiebesparing centraal staat. De sociale huurwoningen vallen in de laagste huurklasse.

Voor de woningen, die liggen aan de Maatstoel en Koningsspil in de nieuwbouwwijk Molenbeek, was enorm veel belangstelling. Er hadden zich meer dan 200 belangstellenden aangemeld.

De woningen worden gebouwd door Van Wijnen Harderwijk en de oplevering volgt in het najaar van 2017.

Nunspeet Molenbeek

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here